Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/2/2019

El proper 20 de febrer Manlleu acull l'acte obert de 'Gira Reempresa'

L'OPE renova el compromís amb la Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses del territori. A la 'Gira Reempresa', es presentaran els resultats i el balanç del projecte Reempresa i els objectius de futur.


El proper dimecres, 20 de febrer, Manlleu acull la Gira Reempresa, un acte de balanç i presentació de resultats del projecte Reempresa organitzat per l'Ajuntament de Manlleu, la Diputació de Barcelona i la Patronal Cecot. És un acte públic i obert a la població i que vol ser d'interès per al teixit empresarial de Manlleu. 

L'acte tindrà lloc a les 11h al Lab Manlleu. Espai de Coworking. Comptarà amb la participació d'Àlex Garrido, alcalde de Manlleu; Rosa Serra, coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona; Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya i Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya.

L’objectiu de la Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al territori. En aquesta Gira de la Reempresa es presentaran els resultats i objectius del projecte i es farà balanç del què ha estat Reempresa.

L’Ajuntament de Manlleu, a través de l’OPE, disposa d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya, que busca donar continuitat a empreses tenen previst tancar a través de persones emprenedores que vulguin reemprendre el negoci. Des de l'OPE Empresa s'ofereix assessorament als empresaris que volen vendre la seva empresa  i a les persones reemprenedores disposades a donar-los continuïtat. Des de l'Ajuntament es dona suport en tot el procés.

Reempresa dona servei des de Manlleu als municipis de Roda de Ter, les Masies de Roda, Tavertet, Rupit i Pruit, l'Esquirol, Sant Pere de Torelló, Vidrà, Santa Maria de Besora, Montesquiu, Sora, Sant Quirze de Besora, Orís, Sant Vicenç de Torelló, Torelló, les Masies de Voltregà, Santa Cecília de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà.

Les empreses i persones interessades en participar en aquest acte poden confirmar la seva assistència contactant amb el Servei d’OPE Empresa al correu empresa@manlleu.cat

 

Gira Reempresa
Dimecres, 20 de febrer. 11 h.
Lab Manlleu. Espai Coworking. C/Prior Tarafa, 11.


Imatges relacionades

reempresa manlleu.jpg

Data de modificació: 11/02/2019 11:30:42

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter