Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/1/2018

Nova edició del programa ocupacional 30 Plus

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu ha posat en marxa una nova edició del programa ocupacional 30 Plus que té com a objectiu la inserció laboral de persones de més de 30 anys en situació d’atur de llarga durada o altres dificultats per accedir al mercat de treball.


Es tracta d’un programa d’àmbit comarcal liderat per l’OPE de Manlleu. El termini per la creació de contractes subvencionats dins d’aquest programa finalitza el mes de juliol i preveu la creació de 35 llocs de treball. El 30 Plus és un programa innovador que té en compte les necessitats de les empreses. Subvenciona el salari mínim interprofessional i incorpora la formació al contracte. La persona contractada podrà fer una formació a mida adaptada al lloc de treball d’entre 60 i 150 hores. Aquesta formació es pot fer prèviament a la contractació o en paral·lel a la realització de la feina. 

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat. Les persones i empreses interessades en beneficiar-se d’aquest programa poden posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’OPE, on les assessoraran i informaran de tot el procés

Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica.
Edifici Can Puget. Plaça dalt Vila, 1. 93 851 50 22 | busquesfeina@manlleu.cat

 

Es tracta de la segona edició del 30 Plus. Durant el 2017 es van fer 50 contractes en 43 empreses gràcies al programa. 16 dels contractes van ser indefinits i els sectors amb més pes van ser la indústria, l’agricultura i ramaderia, el comerç i els serveis. Les empreses de Vic i Manlleu són les que més contractes van realitzat (13 i 12 respectivament), seguides per empreses d’altres poblacions de la comarca. Pel que fa a les persones contractades, 20 van ser de Manlleu, seguides per 6 de Vic, 6 de Roda de Ter i la resta es van repartir en 11 poblacions d’Osona.

 

Trobareu més informació del 30 Plus i altres programes a l'apartat Programes Ocupacionals

 

info3017

 

 


Imatges relacionades

flier 30 plus

Data de modificació: 08/02/2018 12:09:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter