Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/12/2016

El LAB Espai de Coworking Manlleu, en la seva fase final

El projecte de coconstrucció entre l’Ajuntament de Manlleu i les persones interessades relacionades amb l’emprenedoria i les iniciatives empresarials del municipi i la seva àrea d’influència territorial, segueix avançant i definint els últims detalls del que ha d’acabar sent el LAB ESPAI DE COWORKING MANLLEU.

En aquest sentit, el passat dia 22 de desembre va tenir lloc, al mateix espai en construcció, una trobada entre el personal tècnic de l'OPE i aquelles persones que al llarg dels mesos han mostrat interès per la iniciativa o bé que han participat de manera més activa en la definició d’un equipament que ha d’acabar esdevenint un espai obert de treball que contribueixi a bastir una xarxa de contactes i interacció entre iniciatives empresarials, professionals i administració pública.

Per una banda, la trobada va servir per conèixer l’equipament una vegada s’hi han portat a terme les reformes més importants, així com també per resoldre dubtes o fer aclariments relacionats amb el reglament d’ús de l’espai, les condicions d’accés o els preus públics que hi estan relacionats, entre d’altres.

Per altra banda, les aportacions de les persones que van passar per l’equipament durant la jornada es tindran en consideració per acabar de concretar les actuacions que encara falten per poder obrir definitivament les portes, previsiblement, entre els mesos de febrer i març.

Les persones que vulguin rebre informació relacionada amb el LAB ESPAI DE COWORKING MANLLEU o participar en el procés de coconstrucció de l’espai, poden adreçar-se a l’OPE. I ho poden fer presencialment a l’edifici de Can Puget, a través de correu electrònic ope@manlleu.cat, o trucant al telèfon 93 851 50 22. De fet, l’espai es concep com a laboratori social i empresarial en el sentit que la seva definició no és ni definitiva ni inalterable, sinó que és susceptible de transformar-se d’acord amb la voluntat, necessitat i oportunitat de les persones usuàries que en formin part.


Imatges relacionades

Coworking Lab

Data de modificació: 23/12/2016 11:06:43

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter