Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

20/9/2018

Nova senyalització turística peatonal a Manlleu

Durant el mes d’agost s’han instal·lat 13 fites direccionals per a peatons, pensades per a les persones que visiten la ciutat. Les fites estan ubicades a les zones d’aparcament, parades de bus i estació de tren.

Les fites, que es troben ubicades en espais com aparcaments, estació de tren, parades de bus i centre, mostren un mapa del centre amb la ubicació dels principals equipaments municipals, així com diferents codis QR que redirigeixen a la pàgina web del SITUA’M (Mapes d’informació municipal) on s’hi pot trobar informació de les zones comercials, dels mercats setmanals, del patrimoni històric i industrial i de serveis d’hostaleria i restauració. 

Les fites volen ajudar al visitant a moure’s sobretot pel centre de la ciutat. S’ha treballat per què l’element físic s’integri en l’entorn on va col·locat i sigui el màxim d’antivandàlic. El suport està realitzat a base de planxa d’acer. Aquesta senyalització ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona i la producció i muntatge l’ha realitzat l’empresa de Vic DILART, SL - Senyalització aplicada.


Imatges relacionades

placa 1.jpg
placa2.jpg

Data de modificació: 20/09/2018 17:51:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter