Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/3/2018

Una xerrada sobre lideratge tanca les activitats entorn la Indústria 4.0 a Manlleu

Avui han finalitzat les activitats organitzades per l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu al voltant de la Indústria 4.0 amb la xerrada Líder 4.0, a càrrec de Llorenç Martín, de l’empresa Nextway. La setmana passada va tenir lloc a La Salle Manlleu la jornada Indústria 4.0 Solucions tecnològiques per a la indústria.

La xerrada d’avui, sobre lideratge, ha tancat aquest díptic entorn la Indústria 4.0. Les dues activitats han mostrat diversos àmbits de la revolució industrial: dimarts 6 de març va tenir lloc una jornada a la Salle Manlleu on les empreses Effitronix, Mimcord i Casa Tarradellas van exposar casos d’èxit de l’anomenada Indústria 4.0. Avui dijous, el Lab. Espai Coworking de Manlleu, ha acollit una xerrada a càrrec de Llorenç Martín, un dels coworkers d’aquest equipament. 

Martín ha posat de manifest que, tot i que les màquines acabaran substituint determinats llocs de treball, les persones mai desapareixeran de les organitzacions. Per això, els responsables de les empreses han de desenvolupar una sèrie de competències per gestionar les necessitats d’aquesta nova indústria. 

L’OPE Manlleu ha organitzat aquestes activitats dins la seva vessant de millora i suport a les empreses. La ràpida incorporació de les noves tecnologies al món industrial fa necessari explicar i debatre sobre la nova realitat que afecta a les empreses del territori. 

Aquestes dues jornades s’han organitzat gràcies a la col·laboració públic-privada entre institucions, empreses i centres educatius de la comarca. L’èxit de participació, més de 100 persones a la primera i una vintena a la segona, i les bones valoracions per part del públic assistent mostren l’interès de les empreses per seguir aprofundint en aquests temes.


Imatges relacionades

180315 sessió2_4.0.jpg
180315 sessió1_4.0_alcalde.jpg
180315 sessió1_4.0.jpg

Data de modificació: 16/03/2018 11:11:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter