Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

4/1/2017

Ja es pot consultar el reglament d'ús del LAB ESPAI COWORKING MANLLEU

El Ple municipal, en la sessió ordinària duta a terme el dia 20 de desembre de 2016, va aprovar inicialment el REGLAMENT REGULADOR DEL LAB ESPAI COWORKING MANLLEU.

Una vegada transcorregut el termini de 30 dies des de la seva publicació I sense que s’hagi presentat cap al·legació, aquest Reglament esdevindrà definitivament aprovat i podrà iniciar-se el període de presentació de sol·licituds d’accés a les oficines de l’OPE a Can Puget.

Les  persones interessades podran consultar i examinar el text de la norma a través de la pàgina web de la seu electrònica  -L’Ajuntament a un clic -, disponible 24 h al dia els 7 dies de la setmana, en l’apartat Normativa, dins l’àmbit de Normativa en  tràmit o  bé, si així  ho  desitgen, podran consultar-ho  presencialment a  les  oficines d’atenció ciutadana municipals, de dilluns a divendres laborables, entre les 08.30 i les 14.00 hores.

També es poden adreçar a l’OPE a través del telèfon 93 851 50 22, del correu electrònic ope@manlleu.cat, o presencialment a l’edifici de Can Puget per a resoldre possibles dubtes relacionats amb les normes d’ús, condicions d’accés o preus públics relacionats amb l’equipament. El LAB ESPAI DE COWORKING MANLLEU es preveu estar en funcionament durant el primer trimestre 2017.

Enllaç directe a l’anunci i text del reglament:

https://tramits.manlleu.cat/siac/DetalleTablon.aspx?id=3859


Imatges relacionades

Lab_logo

Data de modificació: 04/01/2017 14:58:57

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter