Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/6/2019

Projectes de desenvolupament de la indústria 4.0 a Manlleu

L’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu ha rebut dues subvencions de la Diputació de Barcelona per posar en marxa dos projectes per impulsar la societat 4.0 a Manlleu el 2019.

 

Assessorament indústria 4.0

El primer és un projecte d’assessorament en indústria 4.0 per a les empreses (petita i mitjana empresa) que seguiran una metodologia d’assessorament amb experts en digitalització empresarial, que permetrà explicar i aprofundir en el concepte d’indústria 4.0, treballant la transformació digital de la indústria i el rol humà en aquest context de transformació empresarial.

L’assessorament s’iniciarà amb una reunió amb l’empresa que ha de servir per detectar les necessitats i els punts de millora i ser el punt de partida del treball a desenvolupar.

En acabar, l’empresa obtindrà un informe final del resultat de l’assessorament rebut, de les accions de millora i unes recomanacions a curt i mig termini. En aquest projecte hi podran participar 10 empreses que seguiran l’assessorament des de setembre fins a desembre d’aquest any.

 

Projecte estratègic

El segon és un projecte estratègic que vol definir una estratègia territorial innovadora que doni resposta  davant dels reptes com a societat i com a territori  d’enfilar-nos al tren de la societat 4.0.

L’estratègia s’ha d’emmarcar en el desenvolupament local sostenible, en els àmbits d’economia, social i mediambiental.

Aquests projectes han nascut de l’OPE i de l’associació Manlleu Quatre, una iniciativa que treballa per convertir Manlleu en una ciutat líder i pol d’atracció per a la implementació de la indústria 4.0, de manera que la indústria 4.0 pugui desenvolupar-se àmpliament i generi múltiples aplicacions


Data de modificació: 19/06/2019 11:45:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter