Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/7/2018

Manlleu celebra la segona edició del Fòrum Econòmic i Social (FES Manlleu) els dies 12 i 13 de juliol

Aquesta segona edició està orientada a l’avaluació de les propostes que es van definir el 2016, amb l’objectiu de seguir impulsant el desenvolupament econòmic i social de Manlleu.


Els propers 12 i 13 de juliol Manlleu celebrarà la segona edició del Fòrum Econòmic i Social (FES Manlleu). Aquest segon fòrum està orientat al seguiment i avaluació de les 73 propostes d’actuacions que es van definir en la primera edició, l’abril del 2016. Durant dos dies es posaran a debat i es reorientaran aquelles actuacions necessàries per seguir impulsant el desenvolupament econòmic i social de Manlleu i territori.

En quin punt ens trobem? Aquesta és la pregunta central que es debatrà en les diferents taules de treball. L’objectiu és avaluar fins on s’ha arribat en aquest temps i com es continuaran treballant les propostes definides per les persones participants.

La primera edició del FES Manlleu va comptar amb la participació de150 persones, repartides en 6 taules de treball sectorial. D’aquí en van sorgir 73 propostes d’actuacions econòmiques, socials i culturals estratègiques per a Manlleu i la seva àrea d’influència territorial.

El FES Manlleu 2018 comptarà amb la participació Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Durant l’inici del Fòrum, que obrirà l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, es presentarà el model de creació de valor públic (MCVP) una metodologia d’investigació iniciada per l’OPE per mesurar l’impacte de les polítiques públiques i actuacions que es desenvolupin.   

El 2n FES Manlleu s’ha organitzat en dues jornades de treball. El 12 de juliol es desenvoluparan les taules sectorials d’Indústria, Comerç i serveis i Agricultura i ramaderia. El 13 de juliol tindran lloc les taules d’Economia social i solidària, Cultura, esports i turisme i la taula Social.

És un acte obert a tothom que hi vulgui participar. Les inscripcions poden fer-se a través del correu electrònic empresa@manlleu.cat o bé trucant a l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE) 93 851 50 22.

 

Més informació


Imatges relacionades

FES MANLLEU 2018 1.jpg
FES MANLLEU 2018 2.jpg

Data de modificació: 03/07/2018 11:10:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter