Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/5/2018

El Mercat Municipal de Manlleu organitza la 5a edició de la caminada gastronòmica

Un recorregut de 10 kilòmetres, 5 punts d’avituallament amb productes del Mercat, sorteig de vals de compra i un obsequi per a tots els participants són les particularitats d’aquesta caminada tan especial que tindrà lloc el diumenge 13 de maig a les 9 del matí.

El diumenge 13 de maig  a partir de les 9 del matí tindrà lloc la 5a caminada gastronòmica  del Mercat Municipal de Manlleu entorn de la ciutat.

La sortida serà a les 9h del matí, davant el mateix mercat i finalitzarà amb un brunch al mateix lloc. La ruta, de 10km, seguirà un recorregut pels voltants de Manlleu i comptarà amb 5 punts d’avituallament durant tot recorregut on els participants podran degustar diferents tastets i productes elaborats pels paradistes del mercat.

Aquest és el 5è any que s’organitza aquesta caminada en col·laboració amb el GEM (Grup excursionista de Manlleu) i en la que hi participen cada any més de 150 persones.

La Caminada Gastronòmica forma part del calendari d’activitats “El mercat et cuida” que organitza l’Associació de Comerciants del Mercat, amb activitats com la sardinada, els tallers de cuina i la nit de tapes.

Al final de la caminada es sortejaran vals de compra i hi haurà un obsequi per a tots els participants. El preu és de 9€ per als adults i de 4€ pels nens menors de 12 anys.

Les inscripcions es poden fer, presencialment, a tots els comerços del Mercat Municipal, al web del mercat https://www.mercatmanlleu.cat/activitats/caminada-gastronomica-mercat-manlleu/ , al GEM o el mateix dia abans de la sortida.

Us convidem a fer esport, gaudir de la natura i de la gastronomia en família!

Aquí us deixem l’enllaç al vídeo de la caminada de l’any 2016  https://www.youtube.com/watch?v=q-YLBBxBEQs


Imatges relacionades

180503 caminada_gastro_MMM.jpg

Data de modificació: 03/05/2018 14:28:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter