Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

20/3/2018

Manlleu posa en marxa una nova edició del programa Fem Ocupació per a joves, que permet subvencionar la contractació de joves d’entre 18 i 30 anys

Fem Ocupació per a Joves té com a objectiu afavorir la contractació de persones a l’atur d’entre 18 i 30 anys. Les empreses es poden beneficiar d’una subvenció per cobrir part del sou durant un període de sis mesos.

L’Ajuntament de Manlleu ha posat en marxa una nova edició del programa ocupacional Fem Ocupació per a Joves, que té com a objectiu afavorir la contractació de persones a l’atur d’entre 18 i 30 anys. Les empreses es poden beneficiar d’una subvenció per cobrir part del sou durant un període de sis mesos. Les persones contractades, a més, rebran una formació a mida de les necessitats de l’empresa, un factor que beneficiarà a l’empresa més enllà de l’incentiu econòmic.

El de Manlleu és l’únic Servei d’Ocupació de la comarca d’Osona que compta amb aquest programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat. 

Durant l’anterior edició del Fem Ocupació per a Joves es van tancar 16 contractes, principalment entre persones i empreses de Manlleu però també de la resta d’Osona. Aquesta nova edició preveu afavorir la contractació de 16 joves d’entre 18 i 29 anys que no treballin ni estudiïn en el moment d’iniciar el contracte i que tinguin, com a mínim, estudis d’ESO, batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà. La formació es pot cursar abans d’incorporar-se al lloc de treball o una vegada iniciat el contracte. 

L’Ajuntament de Manlleu compta amb un altre programa de les mateixes característiques però dirigit a persones de més de 30 anys, el 30 PLUS, que durant el 2017 va permetre la contractació de 50 persones.  

Les empreses i persones interessades en beneficiar-se d’un dels dos programes poden demanar informació al servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu. El període per realitzar els contractes acabarà el mes de novembre o quan s’esgotin les contractacions que marca el programa. 

 

El Fem per ocupació per a Joves està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, d’acord amb el Programa Fem Ocupació per a Joves, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, de 5 d’agost, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol i la Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria de l'any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves” i la Resolució TSF/2936/2017, d’1 de desembre per la qual s'obre la convocatòria anticipada per al 2018 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves”.

logos fem.JPG

 


Imatges relacionades

Aj Manlleu text a sota BN.jpg

Data de modificació: 20/03/2018 16:39:30

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter