Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/2/2018

Més de 12 kg de sardines cuites a la 3a Sardinada del Mercat Municipal de Manlleu

Més de 12 kg de sardines es van coure aquest dimecres durant la 3a Sardinada popular, activitat consolidada i organitzada pels comerciants del Mercat Municipal i els alumnes del curs d’auxiliar de cuina.

El dimecres, 14 de febrer, els comerciants del Mercat Municipal van celebrar la sardinada de Carnaval, coincidint amb el Dimecres de Cendra. Aquesta és la 3a edició d’aquesta sardinada popular que es fa a la plaça del Mercat i on unes 100 persones van degustar les sardines cuites a la brasa, pa torrat i vi. 

Els 15 alumnes del PFI-PTT Manlleu, del perfil d'auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració, van ser els encarregats de coure les sardines i servir als comensals. El PFI-PTT Manlleu, que s'emmarca en un conveni entre l'Ajuntament de Manlleu i el Departament d'Ensenyament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, realitza les classes a l’Aula del Mercat Municipal. L’alumnat col·labora durant tot el curs escolar amb d’altres activitats que s’organitzen des del Mercat, com els tallers de cuina adreçats als nens de les escoles bressol “Els cracks de la cuina”.

L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per la continuïtat d’aquesta iniciativa per reforçar altres accions de dinamització comercial, engegades al Mercat des del 2011, i consolidar una activitat de promoció i dinamització continuada amb elements d’animació al carrer. 

D’altra banda, els tutors del PFI-PTT Manlleu agraeixen la oportunitat de participar en actes com aquest, com a experiència i aprenentatge per alumnat i per donar reconeixement a la tasca que duen a terme a l’Aula del Mercat durant tot el curs escolar.

 


Imatges relacionades

180216 sardinada alumnes
180216 sardinada taules

Data de modificació: 26/02/2018 17:30:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter