Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/2/2018

El Mercat Municipal de Manlleu tancarà el carnaval amb la 3a Sardinada

El dimecres 14 de febrer, coincidint amb el darrer dia de Carnaval, els comerciants del Mercat Municipal juntament amb els alumnes del curs d’auxiliar de cuina del PTT, organitzen per tercer any consecutiu la Sardinada popular a la plaça del Mercat.

El Mercat municipal de Manlleu organitza la sardinada popular el proper dimecres 14 de febrer, coincidint amb el darrer dia de Carnaval, conegut popularment com l’enterrament de la sardina. 

D’11 a 13h, els alumnes del PTT Manlleu, d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, couran sardines a la plaça del Mercat acompanyades de pa i vi o aigua per 2 €. 

És la tercera edició d’aquesta sardinada, que es suma als actes que organitza l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu durant tot l’any , com la caminada gastronòmica el mes de maig, la castanyada per l’octubre i la nit de tapes el mes de novembre. En l’edició de l’any passat, la Sardinada popular va reunir a un bon nombre de persones i es van vendre més de 250 sardines. 

Des del  Mercat es valora molt positivament aquesta iniciativa on es busca reforçar les accions de dinamització comercial i consolidar l’activitat de promoció i animació al  carrer i donar reconeixement a la tasca de l’alumnat del PFI-PTT Manlleu, amb seu al Mercat Municipal.


Imatges relacionades

180205 sardinada

Data de modificació: 08/02/2018 12:11:04

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter