Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/3/2017

Curs de posicionament web a Manlleu per augmentar la competitivitat de les empreses locals

Durant els mesos d'abril a juny, l'OPE Manlleu ofereix un Curs de Posicionament Web dirigit a empreses per incrementar la seva visibilitat digital i competitivitat empresarial.

En aquest curs, totalment subvencionat, les persones participants podran conèixer quins són els elements que intervenen en el posicionament web i quina és la seva situació per poder definir la millor estratègia per al seu negoci.

El posicionament web és un tema d'interès per a totes les empreses, no tan sols aquelles que venen productes en línia, sinó també les petites i mitjanes empreses i el comerç de proximitat. Les tendències de navegació dels usuaris i usuàries fan que aparèixer en els primers resultats dels cercadors web (Google, Bing, etc.) quan s’hi introdueixen determinades paraules sigui molt important per a qualsevol negoci.

Aquest posicionament s’aconsegueix o bé de manera espontània o bé aplicant una sèrie d’optimitzacions de programació, continguts i disseny. Això és el que es coneix com a SEO (Search Engine Optimization) i facilita que els cercadors destaquin el nostre web i n’incrementin el trànsit. També és important conèixer el que es coneix com a SEM (Search Engine Marketing), que inclou totes les accions de màrqueting i publicitat per tal d’obtenir un impuls empresarial extra. SEO i SEM són dues tècniques que s’han anat introduint en el dia a dia de professionals i usuaris informàtics per les possibilitats i beneficis que ofereix, i l’accessibilitat d’aquestes tècniques també per a petites i mitjanes empreses.

Visita el blog de notícies econòmiques de Manlleu i territori femxarxa.cat

 


Imatges relacionades

gràfic

Data de modificació: 01/03/2017 08:58:59

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter