Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

18/5/2018

Es presenta el Catàleg d’activitats educatives per als centres docents de Manlleu, amb la novetat complementària del Programa educatiu en ESS

El catàleg inclou 156 propostes d’activitats i, com a novetat, enguany s’hi adjunta el Programa educatiu en Economia Social i Solidària. Una eina al servei dels centres per donar a conèixer els principis i valors de l’ESS, relacionant-los amb les competències a assolir per a cada etapa i amb els recursos formatius existents.

S’ha presentat a l’Ajuntament de Manlleu i davant dels responsables dels centres educatius el Catàleg d’activitats educatives per als centres docents per al curs 2018-2019. El catàleg recull l’oferta de recursos pedagògics, visites i activitats que l’Ajuntament, conjuntament amb altres serveis públics, ofereix a tots els centres educatius de Manlleu per al curs 2018-19.

L’objectiu d’aquesta oferta és posar a l’abast dels centres educatius algunes eines per complementar i donar suport als continguts que es treballen a l’escola en diferents àmbits i que poden ser d’interès per als infants i joves. L’oferta està dirigida a tots els nivells educatius, i consta d’un total de 156 activitats (91 joves; 54 nens i nenes; 11 infants).

Participen en l’elaboració d’aquest catàleg l’àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum, l’àrea de Serveis Territorials i Medi Ambient, el Pla de Gestió de la Diversitat, la Policia Local, l’àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica i l’àrea d’Organització, Persones i l’Administració Electrònica. També hi participen els serveis públics següents: Mossos d’Esquadra i l’ABS de Manlleu amb el Programa Salut i Escola de la Generalitat de Catalunya.

Enguany, com a novetat i de manera complementària, s’ha presentat el Programa educatiu en Economia Social i Solidària (ESS), elaborat per Suara Cooperativa per encàrrec de l’Ajuntament de Manlleu. Una eina al servei del personal docent amb l’objectiu de donar a conèixer els principis i valors de l’ESS, relacionant-los amb les competències a assolir per a cada edat concreta i amb els recursos formatius existents.

El Programa consta de l’Eina de recursos educatius en ESS, que permet identificar mitjançant les capacitats o competències educatives en ESS que s’han definit al llarg del programa, quines propostes d’activitats es poden realitzar per assolir-ne els objectius en cadascuna de les etapes dels 3 als 16 anys.

Tots els documents que integren el programa educatiu en ESS, així com també el Catàleg d’activitats educatives, poden descarregar-se a la pàgina web de l’Ajuntament de Manlleu a través del següent enllaç:

http://www.manlleu.cat/viure/educacio/cataleg-d-activitats.htm


Imatges relacionades

180518 presentació catàleg 2.jpg

Data de modificació: 18/05/2018 14:19:48

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter