Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

31/1/2018

Jornada d'Intercanvi per a l'impuls de l'Economia Social i Solidària

Els dies 1 i 2 de febrer, l’Ajuntament de Manlleu acollirà un intercanvi d’experiències i bones pràctiques en polítiques públiques d’impuls de l’Economia Social i Solidària (ESS). Participaran d'aquest intercanvi els ajuntaments de Manlleu, Hernani, Cardedeu i Arbúcies.

A l’intercanvi hi participaran els ajuntaments de Manlleu, Hernani (País Basc), Cardedeu i Arbúcies, representats pels seus alcaldes (Àlex Garrido, Luix Intxauspe, Enric Olivé i Pere Garriga, respectivament), regidores i personal tècnic de diverses àrees de desenvolupament local.

Les jornades de treball es dividiran en tres grans blocs:

  • En el primer es debatrà en relació a l’experiència de la planificació estratègica i els processos de co-construcció de polítiques públiques en ESS.
  • En el segon es coneixeran les diverses iniciatives d’ESS que formen part de la Xarxa de Manlleu, i s’aprofitarà per visitar-ne alguna in situ.
  • Finalment, s’organitzaran quatre taules de treball on es compartiran i adquiriran coneixements relacionats amb L’impuls de l’agroecologia al territori, Pressupostos participatius; Com fomentar el mercat social. Eines de mesura i L’organització interna i la transversalitat, condicions necessàries per a l’impuls de l’ESS.

L’Ajuntament de Manlleu, a través de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, ja fa temps que treballa en el desenvolupament de polítiques públiques en ESS: impuls a pràctiques i iniciatives de producció, comercialització, consum i finançament que funcionen sota lògiques més democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones, el medi ambient i els territoris.

 


Imatges relacionades

Rebuda Aj. Hernani (maig 2017)

Data de modificació: 31/01/2018 11:59:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter