INICI /

22 de febrer de 2024

A càrrec de David Sanglas Rusiñol, professor de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. Formació en CFGM de Pastisseria a l’Escola d’ Hostaleria de Girona i CFGM de Cuina a l’IES Abat Oliba de Ripoll. Divulgador gastronòmic i expert en producció d’esdeveniments relacionats amb l’hostaleria.

Ens parlarà de l’estat actual de la cuina catalana, dels seus avantatges i dels seus perills. Ens explicarà com cuinar a casa pot suposar una mesura d’estalvi, i de quina manera l’ús de productes artesans ens permet guanyar temps a la cuina.

 

Activitat oberta a tota la ciutadania

 

Horari
18 h

Preu
Entrada gratuïta

Organització
Associació de Famílies per el Desenvolupament Integral de la Persona (AFADIP)

Lloc
Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. Carrer del Pont, 16-18 bxs

Díptic AFADIP -BN-2n Trimestre1 - portada.jpg

Comparteix