INICI / Formació

Mentoria Laboral

Busquem mentors i mentores amb temps lliures per acompanyar i donar suport en la recerca de feina!

 

Els serveis de Participació i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu busquen mentors i mentores que disposin de dues hores a la setmana, amb ganes d’acompanyar persones en el seu procés de recerca de feina i consolidació del seu lloc de treball. Només cal motivació i compromís.

El projecte Mentoria participativa en la recerca de feina té com a eix central l’acompanyament individualitzat en el procés d’aquesta cerca. El projecte, que està subvencionat per la Diputació de Barcelona, permet a les persones que estan en recerca de treball (persones mentorades) beneficiar-se durant un màxim de sis mesos d’un acompanyament per part d’una persona mentora en aquesta cerca un parell d’hores a la setmana. Aquest seguiment i acompanyament dels mentors/res es complementa amb el suport del personal tècnic de l’OPE Feina.

La mentoria està vinculada al programa Temps per Temps de l’ajuntament, en tant que les persones mentorades hi retornaran els serveis rebuts -amb molta flexibilitat- en finalitzar la relació de mentoratge.

Aquest projecte pilot  es va iniciar el desembre del 2021. Ara es comença una tercera promoció i, durant el mes de desembre i gener, es busquen nous mentors i mentores que vulguin formar part d’aquesta experiència, i també persones mentorades.

Es tracta d’un programa on l’interès principal és la reinserció laboral de les persones en situació d’atur i el seu suport; aconseguint-se amb la col·laboració ciutadana, i recuperant vincles entre tutor/a i usuari/ària.

  

Per a més informació, contacta amb l’OPE i t’informarem:

opefeina@manlleu.cat

93 851 50 22

 

Captura.JPG

 

 

 

 


Dates:2024 Adreçat a:Vols ser mentor/a ajudant a una persona que busca feina?

Comparteix