Treballa't per treballar

La formació va a càrrec de l'Anna Serraïma i l'Anna Flo, dues expertes en coaching ocupacional i en identificació de competències i l'equip tècnic d'orientadores del Servei d'Ocupació de Manlleu. Els tallers es desenvoluparan en tres grans blocs:

  • Coaching Laboral: l'objectiu es crear un espai de reflexió personal en el qual, mitjançant la metodologia del coaching es treballa d'autoconeixement, la definició de l'objectiu laboral i l'elaboració d'un pla d'acció que permeti començar a fer el camí cap a l'assoliment de metes. En aquest procés es fa un reconeixement de les creences o valors que limiten el creixement personal, s'aprendran tècniques de gestió de les emocions, el poder personal i la motivació; tot en un ambient de confiança, respecte i guiats per una coach amb una sessió d'assessorament individualitzat.
  • Identificacio de competències clau: en aquest mòdul es facilitarà la identificació de les competències transversals claus més demandades al mercat laboral i el nivell d'assoliment individual vers l'objectiu laboral, a fi d'elaborar l'estratègia més adient per transmetre tot el potencial a l’entrevista de feina. En aquest mòdul també es comptarà amb l’assessorament personalitzat en una sessió individual.
  • Amb els productes dels bolcs anteriors s’elaborarà un currículum per competències i es coneixerà els canals de recerca mes adequats al perfil de cadascú i el seu objectiu laboral. També tractarem sobre la utilitat de les xarxes socials professionals i com podem treure-hi més profit.

 

La formació es portarà a terme a les instal·lacions de l’OPE de Manlleu els dies: 7, 9, 14, 17, 21, 23, 24 i 28 de novembre de 2022, l'horari del curs serà de 10h a 14h. Per més informació us podeu posar en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’OPE de Manlleu.


Dates:7, 9, 14, 17, 21, 23, 24 i 28 de novembre de 2022 Horari:de 10h a 14h. Adreçat a:persones en situació d'atur.

Comparteix