INICI / Formació

Creativitat (12h)

Creativitat (3).jpg

 

OBJECTIUS

 

El pensament creatiu ens ajuda a reaccionar ràpidament davant qualsevol problema i trobar sortides no convencionals a les situacions difícils. L’objectiu principal del curs és ensenyar a els/les participants a potenciar el costat dret del cervell, on es troba la creativitat, per a la consecució dels seus objectius.


S’exposaran i practicaran mètodes i tècniques creatives específiques per fer front i superar de manera innovadora situacions noves en ambients incertesa laboral i personal i millorar la seva salut mental i aconseguir trobar l'equilibri necessàri per aconseguir objectius clars.

 

METODOLOGIA

Taller amb una metodologia molt practica i experiencial. Les classes són participatives i es realitzaran exercicis i dinàmiques individuals i grupals que permetran augmentar l’autoconeixement i poder disposar d’eines pràctiques que fomentin la creativitat de forma eficaç tant a l’àmbit personal com a l’àmbit laboral i millorar les seves opcions en la recerca de feina.

Els/les participants hauran de destinar un temps entre sessió i sessió per donar resposta als exercicis proposats i exercitar la creativitat que es revisaran a cada sessió

 

CONTINGUTS

  • Presentació, expectatives i creació del context grupal per treballar amb compromís i consciencia
  • Creativitat: l’instint de supervivència
  • Pensament lateral vs. pensament lineal
  • Tipus de creativitat: c mimètica, c. analògica, c. bisociativa, c. narrativa i c. intuïtiva
  • Localitza la teva creativitat:practica
  • PRACTICA EXPERIENCIAL:conexions forçades,wishing i sis barrets
  • Tancament de la sessió i pla de treball setmanal

 

Docent: Sonia Oliva


Dates:4,6,11 i 13 de juny de 2024 Horari:dimarts i dijous de 15h a 18h Adreçat a:Prioritari per a persones en situació d'atur i amb places per a persones treballadores

Comparteix