-
Agenda 2030
-
Arxiu municipal
-
Atenció Ciutadana (OAC)
-
Atenció a la dona (SIAD)
-
Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA
-
Comunicació
-
Consum
-
Convivència i diversitat
-
Cultura
-
Dades obertes
-
Educació
-
El Ter.net
-
Empresa
-
Entitats de Manlleu
-
Esports
-
Formació
-
Habitatge
-
Joventut
-
Jutjat de Pau - Registre civil
-
Lab Manlleu (coworking)
-
Medi Ambient
-
Mercat Municipal
-
Museu del Ter
-
Ofertes de treball municipal
-
Oficina d'estalvi i eficiència energètica
-
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
-
Ocupació
-
Participació ciutadana
-
Piscina municipal
-
Policia
-
Proveïdors
-
Ràdio Manlleu
-
Residus
-
Salut Pública
-
Serveis socials
-
Síndic de greuges
-
Smart City
-
Temps x Temps
-
Transparència
-
Turisme
-
Urbanisme
Manipulació d'aliments (4 h)
Durada: 4 hores
Format presencial
Curs parcialment subvencionat. Preu per a l'alumne: 14 euros
ADREÇAT A:
Persones que treballin en establiments de venda d’aliments o de restauració a Manlleu i que tinguin contacte directe amb els aliments: preparació, fabricació, transformació, distribució, venda, subministrament i servei.
També persones en situació d’atur que vulguin treballar en ocupacions on s'ha de manipular aliments.
OBJECTIUS GENERALS
Tenir la formació necessària per fer correctament i de manera segura la feina de manipulació d’aliments.
Conèixer les normes d’higiene que s’han de complir.
Conèixer el concepte de toxiinfecció alimentària: causes, conseqüències i prevenció.
OBJECTIUS ESPECÍFICS
Seguretat alimentària.
Manipulació higiènica dels aliments.
Contaminants alimentaris.
Toxiinfecció alimentària.
Autocontrols
Docent: Jordi Call
Dates:3 i 10 d'octubre
Horari:17h a 19h
Adreçat a:Persones treballadores i en situació d'atur majors de 16 anys
Comparteix