2/3/2021

Nova convocatòria del programa Acredita’t amb 500 places

Fins el 26 de març, les persones interessades poden iniciar el procés per acreditar les seves competències i obtenir un certificat oficial

De l’11 al 26 de març estarà oberta la preinscripció de la nova convocatòria del programa d'avaluació i acreditació de competències, Acredita’t, que comptarà amb 500 places disponibles en 8 àmbits.

Aquest programa permet a persones que al llarg de la seva vida han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, obtenir un certificat oficial que ho acrediti. El procés consta de diverses fases d'assessorament, avaluació i acreditació.

El procés de certificació es portarà a terme en diversos instituts de Catalunya. Les inscripcions per iniciar el procediment estaran obertes fins el 31 de març a través del web acreditat.gencat.cat

Des de l'OPE, com a centre informador, podem explicar en què consisteix el procediment i resoldre dubtes per tal d'iniciar el procés. Podeu contactar amb el servei d'OPE Formació a través del correu formacio@manlleu.cat per a més informació.

 

En aquesta nova convocatòria s'han obert places en els següents àmbits

  • Activitats auxiliars en floristeria: S'adreça a personal que treballa en operacions auxiliars de manteniment de les installacions, realitza treballs auxiliars en la elaboració de composició en flors i plantes, rebre i condicionar matèries primeres i material de floristeria maquinària, equips i eines de floristeria i que atén i presta serveis al públic en floristeria.
  • Activitats auxiliars en comerç: S'adreça a personal que realitza activitats auxiliars de comerç, preparant comandes de forma eficaç i eficient, realitza operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes en el punt de venda, manipula i trasllada productes a la superfície comercial i en el repartiment de proximitat, utilitzant transpalets i carretons de mà.
  • Gestió i control de l'aprovisionament: S'adreça a personal que realitza el seguiment i control del programa d’aprovisionament, i que collabora en l’elaboració del pal d’aprovisionament i en la optimització de la cadena logística amb els criteris establerts per la organització.
  • Instal·lació i moblament: S'adreça a personal que treballa en la installació d’elements de fusteria, prenent dades i fent dades i fent càlculs per a la installació d'elements de fusteria, efectuant installacions de portes i finestres de fusta i de revestiments de fusta i similars, que prepara màquines i equips de taller que poden ser també industrialitzats i mecanitzar fusters i derivats.
  • Operacions auxiliars d'administració i tractament de dades i documents: S'adreça a personal que treballa en operacions auxiliars realitzant i integrant operacions de suport administratiu bàsic i auxiliars de reproducció i arxiu en suport convencional o informàtic, operacions bàsiques de tractament de dades i textos, i confecció de documentació, introduir dades i textos en terminals informàtics en condicions de seguretat qualitat i eficiència, transmetre i rebre informació operativa en gestions rutinàries amb agents externs de l'organització.
  • Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics: S'adreça a personal que treballa en operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics, realitzant operacions auxiliars de manteniment de sistemes microinformàtics, muntatge d’equips microinformàtics i amb tecnologies de la informació i de la comunicació.
  • Química industrial: S'adreça a personal que treballa en la gestió i control de planta química, organitzant les operacions de la planta química, coordinant els processos químics i d’installacions d’energia i auxiliars, supervisant els sistemes de control bàsic i els de control avançat i ¡optimització, el compliment d eles normes de seguretat ambientals i de procés químic i verificant el condicionament d’installacions de procés químic, d’energia i auxiliars.
  • Serveis auxiliars de perruqueria: S'adreça a personal auxiliar que prepara els equips i renta i condiciona el cabell i cuir cabellut, que realitza muntatges per als canvis de forma temporals i permanents i inici del pentinat i que aplica tècniques de color i descoloració del cabell.

acreditat.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix