INICI / Fem Xarxa

13/4/2020

Mise en Place. Receptes d'Innovació ocupacional

Durant l’any passat, 15 projectes tant de l’àmbit ocupacional com del teixit productiu van participar en el projecte anomenat Mise en place. El projecte va consistir en fer un treball de recollida, anàlisi, diagnosi i difusió dels aprenentatges aportats per cada un dels projectes participants.

L’objectiu final era aconseguir extraure aprenentatges, compartir-los i transferir-los tant entre els projectes participants com a d’altres entitats del territori que treballen en l’àmbit de l’ocupació i la formació.

Adjuntem un document-síntesis en què hi trobareu una presentació del projecte, una breu descripció de cada un dels projectes participants amb el recull d’aquells elements fonamentals que n’han destacat els seus responsables i, finalment, un recull d’aquells aspectes que cada un dels participants en el projecte consideren clau a l’hora de dissenyar nous projectes.

Dossier Mise en Place (PDF)Download

El projecte va cloure amb una jornada de treball de posada en comú de tots els aprenentatges de la qual n’hem elaborat un vídeo: n’hi ha dues versions (una de més llarga i una altra de més curta), que podeu veure a continuació.

 


Aquest projectes forma part del Programa La innovació en sectors emergents generadors d’ocupació, emmarcat en la convocatòria del Programa de projectes innovadors i experimentals 2018 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que l’ha finançat conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

careta 2.jpg

Imatges relacionades

  • MISEENPLACE_escudella.jpg

Documentació adjunta

Comparteix