17/2/2021

Empresa del mes: Activem Comunicació

Personal: 2 creadors + diferents professionals especialistes
Creació: 2016
hola@activem.cat | www.activem.cat

ACTIVEM és una empresa de comunicació que té com a principal objectiu fer més visibles els negocis en línia, per crear marca d’empresa o producte, aconseguir nous clients o obrir nous mercats a internet o altres mitjans.

La situació actual ha fet que molts negocis catalans s’hagin vist afectats i obligats a tancar portes. Per contra, l’ús d’Internet i les compres en línia han augmentat més que mai. Amb la pandèmia més del 50% de la població ja compra per internet i les estadístiques diuen que les persones ja passem un mínim de 3 hores al dia a internet! Aquests canvis socials obren a totes les empreses un ventall de noves possibilitats, i des d’ACTIVEM COMUNICACIÓ volen ajudar-les a entrar en aquest nou mercat.

És una empresa fundada el 2016, però amb més de 10 anys d’experiència en el sector. Està formada per dos socis fundadors: en Ricard Farrés, després de viure a Londres i desenvolupar projectes d’e-commerce  i pàgines web; i la Míriam Usart, llicenciada en filologia i docent de llengua catalana a Polònia, van decidir crear una cooperativa conjunta, amb dos perfils diferents i que es complementen a la perfecció. A més, treballen amb diferents professionals especialistes en el seu sector, que aporten un gran valor a l’empresa: “ens agrada compartir projectes amb persones autònomes de la comarca, per tal de treballar sempre amb els millors creatius”.

Ofereixen serveis 100% personalitzats per a cada client: creació de pàgines web i e-commerce; posicionament Google;  disseny de campanyes corporatives utilitzant nous canals de comunicació (xarxes socials, Adwords);  impressió de fulletons, targetes i altres materials de papereria; edició de vídeos corporatius; retolació de vehicles i botigues... i treballen amb passió i professionalitat per aconseguir els objectius marcats: obtenir nous clients

Ubicats al Lab Coworking de Manlleu, destaquen que “a casa tenim empreses amb productes molt interessants, i volem, conjuntament amb elles, obrir nous horitzons per fer-les presents fins allà on elles vulguin. El límit el marca un mateix!”.

Actualment estan treballant amb projectes de campanyes de màrqueting i creació de pàgines web a tot Catalunya (Berga, Torelló, Platja d’Aro), Londres, i com no, també a Manlleu.

 

ACTIVEM COMUNICACIÓ va participar el dimecres 10 de febrer al programa de l’OPE A Manlleu Fem Xarxa, a Ràdio Manlleu. Podeu escoltar-lo a l’apartat de podcasts del web www.radiomanlleu.cat

 

foto final.jpg

Comparteix