INICI / Fem Xarxa

10/2/2021

Acord entre l’Associació d’Empresaris de Manlleu i PIMEC, amb el suport de l’OPE

Reunió entre l'Associació d'Empresaris de Manlleu, l'OPE i PIMEC Catalunya per establir una col·laboració que enforteixi l'Associació

El passat dijous, 4 de febrer, es va fer una reunió al Museu del Ter (i també en format telemàtic) entre l’Associació d’Empresaris de Manlleu (AEM), el regidor d’Indústria, l’equip tècnic de l’OPE Empresa i la secretària territorial de PIMEC Catalunya central per parlar de la proposta de col·laboració per enfortir l’AEM. El tema principal va ser l’aprovació  d’una prova pilot de col·laboració professional a l’AEM per part de l’equip de PIMEC i amb la col·laboració de l’OPE

Aprofitant l’impuls del pla de modernització dels polígons que s’està executant, és un bon moment per impulsar l'associació d’empresaris amb ‘objectiu de treballar en diferents àmbits: fomentar l’associacionisme empresarial, dinamitzar l’associació, generar xarxa i comunitat, promoure les compres agregades i, posar en marxa projectes que afavoreixin la competitivitat.

L’AEM es va constituir formalment l'any 1992, a iniciativa d'uns quants empresaris locals, motivats per la crisi industrial del moment. Avui compta amb uns 40 socis.

La sessió va servir per aprovar un full de ruta que identifica els objectius que s’han de perseguir de forma inicial, per llavors fer-ho extensiu i el màxim de participatiu a tot el teixit empresarial, amb el suport i acompanyament de l’OPE.

Aquest full de ruta ja disposa d’una proposta redactada. Des de PIMEC Polígons dinamitzen 20 Associacions d’empresaris i propietaris de polígons industrials de Catalunya, les quals aglutinen un total de 85 polígons industrials.

 

foto 2.JPG

foto 2.JPG

Comparteix