INICI / Fem Xarxa

3/2/2021

Empresa del mes: Forn Sant Roc

Nº. Treballadors: 6
Data creació: 1888
Correu electrònic: fornsantroc@hotmail.com
Web: www.fornsantrocmanlleu.com

Activitat i evolució
El Forn Sant Roc és una empresa familiar dedicada al món de la fleca i la pastisseria, amb cent trenta-tres anys d'història a manlleu. Fundada l'any 1888, ha anat passant de generació en generació i actualment és Josep Bosch Burgaya (4a generació) qui juntament amb la seva dona, Maria Cirera, es troben al capdavant de l'equip. El negoci està situat al carrer de la Passió i des del mes de desembre també disposa d'una botiga al Mercat Municipal.

Elements diferencials i valor afegit

En els seus establiments s'hi pot trobar una gran varietat de pans. Des de baguets i pa de pagès, fins a pans especials com ara espelta, xia, civada, fajol, blat de moro, quinoa, etc. Tots ells cuits al forn de llenya i elaborats amb massa mare, el qual aporta un gran valor afegit als seus productes. També ofereixen un gran assortit de pastissos, rebosteria, pastes, coques i molt més, tot elaborat amb primeres matèries de qualitat i seguint les receptes més artesanals. Això sí, sense deixar d'innovar i treballar per adaptar-se als nous temps i als gustos dels clients.

Què aporta l'empresa a Manlleu? 

L'empresa està molt arrelada al poble, on habitualment participa i forma part de les activitats que s'hi realitzen, com ara fires i festes. A més a més, també està dins de les associacions de botiguers i s'esforça per potenciar el comerç local. Sens dubte, és una empresa compromesa amb el municipi, de les de "tota la vida" a Manlleu.

Projectes de futur

El seu objectiu és poder seguir satisfent als seus clients com fins ara, oferint productes de gran qualitat i apostant per un treball tradicional i artesà. Una fórmula que ha permès a Josep Bosch obtenir el Diploma de Mestre Artesà Alimentari, atorgat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP). També pretenen començar a donar pas a la nova generació, la qual asseguren que "arriba amb força i aportarà noves idees molt interessants".

Per últim, remarquen la il·lusió que tenen dipositada en la nou Forn que van obrir el passat 19 de desembre i que confien en convertir-se en un punt de referència dins el Mercat Municipal i poder continuar endolcint la vida dels manlleuencs i manlleuenques durant molts més anys.
El Forn Sant Roc , està molt agraït a tots els clients que han fet possible la seva projecció professional i la seva confiança dipositada des dels inicis.

 

Logo_nou.jpg

Botiga_.jpg

Imatges relacionades

  • Mercat fora.jpg
  • mercat dins.jpg

Comparteix