INICI / Fem Xarxa

2/2/2021

Última formació del cicle sobre tecnologia 4.0

Aquesta sessió tancarà aquest cicle en què s'han mostrat diverses aplicacions i usos del 4.0

Aquest dijous 4 de febrer, a les 18 h, es farà a través de la plataforma Zoom la sessió Captació de dades. Un dels primers passos per ser indústria 4.0, que comptarà amb la ponència de Constan Sainz de Rozas, líder de la transformació digital de la indústria a Schneider Electric.

Aquesta és l’última sessió del cicle de tallers i xerrades organitzat per l’OPE Manlleu i l’associació Manlleu Quatre al voltant de la indústria 4.0.

Implantar la tecnologia per a la captació i monitoratge de les dades pot ser un bon primer pas per digitalitzar l’empresa, ja que permet disposar d’informació a temps real que ens ajuda a millorar la competitivitat i el compte de resultats. A la sessió es veurà, de forma pràctica, la senzillesa del procés de captació de dades, la utilització de Software BI i Realitat Augmentada, des de la perspectiva d’usuari. També es mostraran les principals tendències que s’estan veient en el mercat industrial respecte la transformació digital.  

A l'apartat de Formació 4.0 del web de l'OPE hi trobareu més informació, l'enllaç per fer la inscripció i també els vídeos enregistrats de les anteriors sessions:

manlleu.cat/ope/formacio-4-0.

 

m4 nou.jpg

Comparteix