INICI / Fem Xarxa

2/2/2021

Comença una nova edició del curs d’Atenció Sociosanitària a Manlleu

El curs forma part del projecte del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat

Per cinquè any consecutiu des de l’OPE s’ha apostat per oferir la formació d’Atenció Sociosanitària, en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat. Es pretén donar resposta a un sector amb alta demanda de personal qualificat i per tant es tracta d’una formació que representa moltes oportunitats per les persones que cursen la titulació.
La formació, de 490 hores de durada, permet obtenir el Certificat de professionalitat que permet treballar com a gerocultor/a, auxiliar d’ajuda a domicili, cuidador/a de persones amb dependència i/o discapacitat
En l’edició del curs que ha començat aquesta setmana són 15 les participants que després de rebre la formació teòrica pràctica a les aules de l’INS Antoni Pous i Argila, posaran en pràctica els coneixements adquirits a través d’estades a diverses residències i centres assistencials de la comarca.
L’objectiu és que un cop obtinguin la titulació, puguin començar a treballar en el sector.
El Centre de Formació en Serveis a la Comunitat és un centre integral especialitzat en l’atenció a les persones, format pel Consorci Hospitalari de Vic (Residència de Manlleu), l’Institut Antoni Pous, l’Ajuntament de Manlleu I amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Departament d’Ensenyament.
Un dels objectius del Centre és potenciar la formació del sector, mitjançant l’oferta conjunta de cursos de formació reglada i ocupacional i facilitant l’acreditació de competències.

Curs socio.jpg

Imatges relacionades

  • Curs socio 2.jPG

Comparteix