22/1/2021

Projectes emprenedors: La Granera

Comerç d’alimentació al detall.
Inauguració: 30 de novembre
Correu electrònic: lagraneramanlleu@gmail.com
Instagram: @la_granera_manlleu

El mes de novembre va obrir a Manlleu La Granera, un comerç, una botiga d’alimentació a granel, de proximitat i comerç just. Una empresa dinàmica, amb tres grans línies d’acció:

  • Respecte pel medi ambient. Sempre que és possible venen els seus productes a granel, per crear el mínim residu possible, i a més també venen productes de zero waste, i d’altres que volen anar introduint a poc a poc.
  • Consum local, amb la intenció de treballar en la mesura del possible sempre amb productors d’aquí, de proximitat, afavorint els productes de qualitat i ecològics o amb alguna elaboració artesanal.
  • L’últim factor diferencial és producte d’alguna empresa activa en l’àmbit social, o amb algun tret diferencial, de comerç just, etc.

El seu gran objectiu és oferir a la clientela una compra conscient i tranquil·la. I mirar de crear una xarxa d'aprenentatge altern a noves dinàmiques de consum i de medi ambient.

Tal com la seva responsable destaca: “creiem que els manlleuencs i les manlleuenques han de tenir l’opció de fer una compra conscient i sostenible. Fa molt poc que hem començat, però volem seguir creixent i ampliant els productes al gust de les persones consumidores, buscant noves maneres de fer les coses, tenim molt al cap, moltes ganes i il·lusió!”

granera 1.jpg

Imatges relacionades

  • granera.jpg
  • granera 2.jpg

Comparteix