20/1/2021

Comença una nova edició del programa ocupacional 30 Plus

La cinquena edició preveu afavorir 42 contractes nous a la Comarca

Divendres es van reunir el regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de l’Ajuntament de Manlleu, Eudald Sellarès, amb personal tècnic dels diferents dels serveis locals d’ocupació de la comarca d’Osona per presentar la 5a edició del Programa 30 plus (2020-21).

Aquest és un programa ocupacional d’abast comarcal que incentiva la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur: atorga una subvenció a les empreses que s’hi puguin acollir i orientació laboral als treballadors i treballadores participants. Un any més, el Programa 30 Plus serà gestionat pel Servei d’OPE Feina, de l’Ajuntament de Manlleu.

Durant la reunió virtual es va donar a conèixer l’edició 30 Plus per l’any 2020-21, que preveu portar a terme 42 contractes nous a la Comarca. La voluntat és coordinar i fer un treball conjunt entre els diferents serveis locals i el teixit empresarial per fomentar l’ocupació de col·lectius vulnerables.

Les empreses es poden acollir a la contractació subvencionada fins al dia 22 d’abril del 2021 per contractacions de 9 mesos i fins al 22 de juliol per contractes de 6 mesos o bé fins que s’esgotin els 42 contractes disponibles que estableix el programa.

Les empreses interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb el servei d’OPE Feina per a obtenir més informació: trucant per telèfon al 93 851 50 22 o bé escrivint un correu electrònic a opefeina@manlleu.cat.

 

logos programa.png

 

reunió 30.png

Imatges relacionades

  • PROGRAMA 30 PLUS 2021.jpg

Comparteix