13/1/2021

Les pistes de gel del Badanadal es consoliden com a espai de promoció en una edició marcada per les mesures Covid-19

5.336 patinadors/es han pogut gaudir d’aquesta instal·lació esportiva i de lleure a l'aire lliure

Les pistes de gel del Badanadal han funcionat a ple rendiment del 6 de desembre al 10 de gener, oferint a les empreses locals un espai de promoció al centre de la ciutat.

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses implicades han treballat per adaptar-se en tot moment per complir amb les mesures de seguretat, higiene i distanciament social decretades arran de la situació sanitària provocada per la COVID-19.

A causa de la situació actual, aquest any les pistes de gel no comptaven amb espais tancats climatitzats oberts al públic, i per tant no hi ha hagut servei de ludoteca ni de cafeteria-bar.

Les pistes de gel, que aquest any compleixen 20 anys i que ampliaven la seva superfície a 800 m2, s’han vist obligades a reduir el seu aforament, seguint instruccions del PROCICAT. No obstant això, s’han pogut mantenir obertes acollint 6 persones per torn de patinatge i pista, complint amb les mesures vigents en tot moment. Finalment 5.336 patinadors/es han pogut gaudir d’aquesta instal·lació esportiva i de lleure, a l’aire lliure.

660 persones (un 12 %) han patinat gratuïtament gràcies a les entrades distribuïdes pels comerços associats al MAB Manlleu que, com cada any, ha apostat per aquesta activitat, col·laborant amb 6.000 euros per finançar l’acció, i distribuint entrades entre la clientela dels establiments associats.

A més del MAB Manlleu, un total de 21 empreses de Manlleu i Osona han apostat per promocionar-se a través de les tanques de la pista de gel i col·laborant així amb l’activitat.

Malgrat que bona part dels caps de setmana i els últims dies d’obertura de les pistes de gel hagin estat marcats pel confinament perimetral municipal, un 33% dels patinadors i patinadores són de fora de Manlleu.

Aquestes dades confirmen, de nou, que el Badanadal i les pistes de gel són l’activitat principal de dinamització comercial i de la ciutat durant aquestes dates. Des de l’OPE Manlleu agraïm la participació i col·laboració de totes les entitats i persones que han fet possible aquesta edició del Badanadal.

PISTES GEL AERIA PATINADORS 1.jpg

Comparteix