8/4/2020

Coworkers en confinament (I): Arderiu Economistes i Support Projects & Events

Amb la implantació de l’estat d’alarma, Manlleu ha tancat tots els equipaments municipals, entre ells el Lab Manlleu. En aquests dies de confinament volem conèixer com és el dia a dia de les empreses instal·lades i com afronten la nova situació. Comencem parlant amb Gregori Vizcaino i Carme Arderiu.

Gregori Vizcaino, de l’empresa Support Projects & Events comenta que els que es dediquen a l’organització d’esdeveniments ho tenen molt malament, “no només ara sinó a mig termini”. Les mesures per tal de contenir el Covid-19 han provocat la cancel·lació d’un esdeveniment corporatiu i està pendent de veure què passa amb un congrés de mobilitat previst per l’octubre. No obstant això, segons comenta, ha rebut “diverses consultes d’administracions locals per organitzar accions promocionals quan tot això passi”.

Això li ha portat a donar forma a un nou projecte relacionat amb la promoció econòmica local: “es tracta de subministrar eines als agents de desenvolupament local pel què fa l'organització de diferents tipus d´esdeveniments. Concretament estic oferint serveis de suport en l´organització de fires locals, disseny i gestió de programes de dinamització comercial, i esdeveniments de networking entre els diferents agents del teixit productiu local. Ben aviat podré fer la presentació d'aquest projecte i de la pàgina web. Compto amb l´OPE  de Manlleu per poder debatre el concepte, identificar necessitats, etc“.

Per la seva part, la Carme Arderiu, responsable d’Arderiu Economistes, comenta que lla seva activitat els permet fer teletreball: “no obstant això, el contacte amb el client és molt important. Seguim parlant per telèfon, però son moments de molts nervis i desconcert per tothom i costa de poder assessorar amb la celeritat i amb la informació acurada que les empreses necessiten”.

Les TIC han permès que projectes que a priori havien quedat aturats tinguin continuïtat a mig ternimi: “treballàvem en un projecte amb l’ajuntament per acompanyar als nous emprenedors que s’havia d’iniciar ja. I potser el podrem recuperar a través de videoconferència”.

Trobareu més informació de les dues empreses al web del Lab: Coworking.manlleu.cat. Podeu seguir contactant amb ells a través de les seves vies de contacte habituals:

Support Projects & Events
www.supportproevent.com
gvizcaino@supportproevent.com

Arderiu Economistes
www.arderiu.cat
carme@arderiucat

zoom lab.jpg

Comparteix