9/12/2020

El sistema de ‘Vending’ de L’Origen, un exemple d’innovació en temps de Covid

Durant el confinament, L'Orgen de Manlleu ha inaugurat una màquina de 'vending' on ven els seus plats preparats al restaurant

El passat 25 de novembre al A Manlleu Fem Xarxa, el programa l’OPE a Ràdio Manlleu, vam conversar amb la Clara Bujons, del Restaurant L’Origen. L’excusa va ser un article de Josep Sucarrats al web www.gastronomistas.com on deia que aquest restaurant de Manlleu tenia la millor màquina de Vending de tot Catalunya però va servir per parlar de la necessitat d’innovació en un sector especialment tocat per la pandèmia de la Covid-19.

Tal com comenta la Clara, “el gran atractiu de la màquina és que al darrere hi ha uns plats elaborats pel cuiner del restaurant amb productes de qualitat i de proximitat. No té res a veure amb les típiques màquines de sandvitxos”.

Ella explica que aquest és un projecte que fa tems que tenien al cap i que ha aprofitat el període de confinament per tirar endavant “en el dia a dia tens molta feina i mai pots dedicar les hores que requereix. En el moment de tancament vam veure que era el moment i ens hi vam poder dedicar al 100% per fer-lo realitat”.

La valoració de la seva clientela durant aquests dies ha estat molt positiva i, com comenta, ara que les autoritats han permès tornar a obrir els bars i restaurants, el Vending seguirà sent una opció més: “és veritat que, ara que hem tornat a obrir, posem menys quantitat de productes a la màquina, però segueix en marxa. És una proposta que ha arribat per quedar-se i que es complementa amb el treball habitual del local”.

L’Origen ofereix un servei integral pels seus clients: menjar al restaurant, a domicili, per emportar i vending. A més han treballat en formació, assessorament i tota mena d’àmbits relacionats amb la restauració: “sempre hem parlat que oferim solucions i aquestes s’han d’adaptar a les necessitats de cada moment. Davant de determinades situacions no podem quedar-nos aturats i perdre temps i esforços. Intentem ser ràpids i adaptar-vos als canvis. Si no corres t’atrapen”.

 

A Manlleu Fem Xarxa s’emet cada dimecres a les 19.30 h a Ràdio Manlleu.

Podeu escoltar l’entrevista amb la Clara Bujons descarregant el programa del 25 de novembre a l’apartat de podcasts del web de Ràdio Manlleu

Podcast Fem Xarxa

 

 

origen_vending_1.jpg

Imatges relacionades

  • origen_vending_4.jpg

Comparteix