INICI / Fem Xarxa

2/12/2020

Cinquena sessió d’Empresa 4.0, centrada en programes de CRM

Aquesta serà la última sessió sobre tecnologia 4.0 que es farà durant el 2020. La programació tornarà durant el mes de gener.

Demà dijous, 3 de desembre, a les 18 h, tindrà lloc una nova sessió del cicle de tallers per impulsar la tecnologia 4.0 que organitza l’OPE Manlleu i l’Associació Manlleu Quatre.
Al taller CRM, eina de transformació digital per a tot tipus d’empreses s’explicarà la importància de disposar d’un CRM comercial per adaptar l’estratègia, planificació i execució comercial. S’esmentaran les diferents funcionalitats i avantatges del CRM Comercial i com pot ajudar a optimitzar els recursos comercials i augmentar les vendes de l’empresa. Comptarà amb la ponència de Joan Prat, de ICOEXEL Consultoria Comercial.

Es mostrarà la possibilitat d’interactuar amb les dades, fer seguiment en línia, i els avantatges que suposa passar a treballar per hores a fer-ho per objectius.

El cicle continuarà a partir del gener amb nous tallers, centrats en robòtica i sensorització.

 

L’activitat és gratuïta i es farà en línia, a través de la plataforma Zoom.

A l'apartat de Formació 4.0 del web de l'OPE hi trobareu més informació, l'enllaç per fer la inscripció i també els vídeos enregistrats de les anteriors sessions:

>  www.manlleu.cat/ope/formacio-4-0

4.0 h.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix