INICI / Fem Xarxa

12/3/2024

Publicat l’anunci de licitació del bar del camp de futbol de Manlleu

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dilluns 6 de maig de 2024

L’Ajuntament de Manlleu ha obert el termini de licitació de la Llicència d'ús privatiu de l'espai destinat a bar situat al camp de futbol municipal.

Aquesta licitació té com a objectiu l'atorgament d'ús d'aquest espai com a activitat de bar, entenent com a tal la venda al públic de begudes, entrepans freds i calents, plats cuinats, tapes, gelats, etc.

La vigència de la llicència serà de dos anys, prorrogable fins a un màxim de dos anys més.

El servei de bar anirà lligat directament a la presència d’activitat esportiva i s’haurà d’oferir sempre que hi hagi partits, entrenaments o activitats esportives dins del recinte. Per tant, el titular de la llicència no podrà prestar el servei de bar si aquest no està vinculat a una activitat esportiva.

El calendari d’obertura del bar seguirà el calendari de partits i entrenaments que marqui l’entitat AEC Manlleu juntament amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu. Pel que fa a l’horari, el servei s’haurà d’oferir, com a mínim, des d’una hora abans de l’inici de l’activitat i fins una hora després que finalitzi aquesta. L’horari regular durant la temporada, entre setmana, serà aproximadament des de les 16:30 h fins a les 23:15 h. Durant els caps de setmana, i segons els partits que es juguin, l’horari serà aproximadament des de les 8 fins a les 22 h.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dilluns 6 de maig de 2024, abans de la mitjanit. Les ofertes s’han de presentar a l’apartat del perfil del contractant de l’Ajuntament de Manlleu.

A la documentació adjunta podeu trobar el plec de clàusules de la concessió.

 

Per a més informació podeu contactar amb el servei d’OPE Empresa trucant al 93 782 71 61 o bé escrivint al correu electrònic empresa@manlleu.cat.

camp municipal manlleu.jpg

Documentació adjunta

Comparteix