INICI / Fem Xarxa

14/3/2024

Programació de formacions organitzades per l'OPE pels propers mesos

Presentem l'oferta conjunta dels serveis d'OPE Formació i d'OPE Empresa

Publiquem la nova oferta de formació organitzada per l'OPE pels properes mesos. Un ventall ampli de formacions en competències professionals i transversals per a persones treballadores i persones en situació d’atur. Aquesta programació aplega els diversos cursos del servei d'OPE Formació i també tallers i propostes del servei d'OPE Empresa.

Trobareu tota la informació a l’apartat de formacio del web de l’OPE, i al correu formacio@manlleu.cat.

 

A partir del mes d’abril s’iniciaran diferents cursos de formació continua i formació a mida:

Preparació per l’ACTIC (nivell 2) és un curs que té una durada de 30 hores i ofereix una guia d’estudi i consells per preparar amb èxit la prova de certificació ACTIC nivell mitjà, està pensat per a totes aquelles persones que volen acreditar els seus coneixements en l’ús efectiu de les TIC.

També s’iniciarà la segona part del curs d’electricitat, telecomunicacions i instal·lacions de plaques solars de 50h, que ofereix a l’alumnat un nivell més avançat en la capacitació en instal·lacions fotovoltaiques.

El curs d’Anglès B1  és un curs pràctic que vol capacitar a l’alumnat perquè pugui utilitzar l'idioma amb certa seguretat i flexibilitat, tant en la forma oral com escrita a partir de temes generals, quotidians o d'interès personal. Aquest curs té una durada de 60h.

Eines de coaching (nivell 1) amb una durada de 30 hores té l’objectiu d’introduir a l’alumnat al món del coaching entenent quins són els seus principis, quines habilitats són les principals i l'ús de les eines en diferents entorns.

El curs de Lideratge d’equips està enfocat a aportar coneixement general i eines pràctiques als responsables per liderar i gestionar equips de persones a càrrec seu, a donar a conèixer les competències principals per a liderar equips tot facilitant un espai de conversa i reflexió sobre el rol de lideratge, amb una durada de 10 hores.

També s’inicia el curs SEFED, certificat de Professionalitat de Gestió Administrativa, amb una durada de 800 hores i 80h de pràctiques en empreses.

A partir del mes de maig també s’iniciarà el curs de Creativitat amb una durada de 12 hores que té com a objectiu principal ensenyar a els/les participants a potenciar el costat dret del cervell, on es troba la creativitat, per a la consecució dels seus objectius.

I el curs Si la vida et dona llimones fes llimonada  té l’objectiu d’acompanyar als participants a descobrir  noves maneres per fer front a les dificultats des de la resiliència, a partir d’una actitud positiva, d’obertura al canvi i a la incertesa, d’ampliar perspectives, de ser creatiu/va, de tenir un pensament crític, de gestionar emocions i d’enfocar les solucions.

Aprofundir en el nivell d'autoconeixement per trobar el seu talent, analitzar l'entorn proper i les tendències de mercat per aprofitar les oportunitats del mercat de treball actual.

Des del Servei d'OPE Empresa comptem amb diverses sessions formatives de curta durada sobre diversos aspectes empresarials. Aquestes sessions es fan al Lab Manlleu o bé en línia:

La cooperativa, un model pel nostre projecte?, Com funciona una cooperativa?, Les tècniques de venda claus pel teu negoci: com arribar al teu client i donar el millor servei (2 h) i
La mirada sistèmica a la nostra entitat i equip de treball.

D'altra banda, des del servei d'OPE Feina s'han programat una sèrie de Píndoles ocupacionals que tenen com a objectiu repassar algunes de les qüestions més comuns en la recerca de feina (com fer un currículum, l'entrevista, canals de recerca de feina, la carta de presentació...). Aquestes sessions es fan els dimecres a la Feinateca, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.

 

Trobareu tota la informació a l’apartat de formacio del web de l’OPE, i al correu formacio@manlleu.cat.

Comparteix