INICI / Fem Xarxa

12/3/2024

Publicat l’anunci de licitació del Bar de l’Embarcador del Ter

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dimarts 26 de març de 2024

L’Ajuntament de Manlleu ha obert el termini de licitació de la Llicència administrativa de l’ús privatiu de l’Embarcador del Passeig del Ter de 2024. Aquesta licitació té com a objecte l’atorgament d’ús d’aquest espai amb la voluntat que sigui:

- Un espai gastronòmic que prioritzi la qualitat i varietat gastronòmica del servei i la màxima amplitud de dates i horaris, per oferir un bon servei a la ciutadania del municipi.

- Un espai cultural, que ofereixi una programació complementària d’activitats culturals, educatives i de lleure per diferents públics. Prioritzant la singularitat i qualitat del projecte i la programació amb l’objectiu d’atraure també turisme a la ciutat i al Passeig del Ter.

També es permetrà ubicar en l’espai vehicles i estructures eventuals (Foodtrucks, zones de brasa, etc.) que ajudin a incrementar l’oferta gastronòmica, si s’inclou en la proposta guanyadora.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dimarts 26 de març de 2024 abans de la mitjanit. Les ofertes s’han de presentar a l’apartat del perfil del contractant de l’Ajuntament de Manlleu.

 

Per a més informació podeu contactar amb el servei d’OPE Empresa trucant al 93 782 71 61 o bé escrivint al correu electrònic empresa@manlleu.cat.

 

foto embarcador elter.jpg

Comparteix