INICI / Fem Xarxa

23/2/2024

El consum d'aigua a la indústria en el context de sequera

El passat 1 de febrer, el govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar l'estat de sequera extrema per a 202 municipis de les conques internes de Catalunya. Aquesta mesura estableix reduccions del consum d'aigua per a usos agraris, industrials i turístics.

En aquest context, serà necessari que les indústries situades en municipis inclosos en la declaració d'emergència per sequera redueixin el 25% del seu consum d'aigua

Per aquest motiu, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i el Departament d'Empresa i Treball organitzen una sessió informativa el dia 13 de març de 12:00 h a13,30 h per tal de: 

- Explicar les mesures de reducció del consum d’aigua i resoldre dubtes sobre aquesta qüestió.
- Exposar els instruments i eines que el Departament d'Empresa i Treball posa a disposició de les empreses per afrontar els reptes que planteja la sequera.
- Mostrar casos d'èxit d'empreses i tecnologies vinculades a l'estalvi i reutilització de l'aigua per part del Catalan Water Partnership (CWP).

Si sou una empresa industrial i us interessa saber com us poden ajudar a reduir el consum d’aigua a la vostra empresa, no us perdeu aquesta sessió. La jornada es podrà seguir de forma presencial o virtual.

Us podeu inscriure al següent enllaç: INSCRIPCIÓ

programa.JPG

emergencia-per-sequera.jpeg

emergencia-per-sequera.jpeg

Enllaços relacionats

Comparteix