INICI / Fem Xarxa

17/1/2024

10.824 persones han gaudit de les activitats del parc del BADANADAL i del comerç local durant aquesta 22a edició

La principal activitat de dinamització comercial de la ciutat ha obert les seves instal·lacions del 6 de desembre al 7 de gener, oferint a les empreses un espai de promoció al centre de la ciutat

Enguany el Badanadal s'ha transformat, abandonant la pista de gel tradicional i transformant-se en un autèntic parc d'activitats: una pista de patinatge sintètica de dimensions més reduïdes ha permès encabir altres propostes d'aventures, configurant un entorn lúdic singular i ecològic al centre de Manlleu.
Les 10.824 persones que han gaudit de les instal·lacions refermen que el de Nadal continua essent un parc de referència i singular al territori. I també un aparador del comerç i del teixit empresarial local. Enguany, s'han anunciat a les tanques promocionals de la pista un total de 27 empreses, promovent la seva imatge i activitat als més de 20.000 visitants que durant aquestes dates han passat per la ciutat.
Badanadal en dades

Al llarg de 33 dies, 7.019 patinadors i patinadores han fet ús de la pista sintètica de 200 m2. 1.650 nens i nenes han baixat pel tobogan gegant de 15 metres de llarg, 1.326 aventurers i aventureres han gaudit dels circuits aeris d'aventura i 829 nens i nenes han participat dels tallers de la haima, els espectacles i les diverses activitats extremes que s'han programat en aquests dies.

Aquestes xifres són molt positives, tenim present que l'aforament total de la pista ha passat de 60 a 20 persones per hora, amb la reducció de les dimensions i un canvi a un model més sostenible. Una acció que s'ha compensat per una sèrie d'activitats complementàries al parc lúdic.

Pel que fa a les procedències, el canvi de format d'aquest any ha incrementat la participació dels Manlleuencs, que han passat a ser del 31 al 51% dels participants, reduint la participació de gent de la resta de la comarca d'Osona, però augmentat, també, la participació de persones de fora de la comarca, que ha passat a ser d'un 5% a un 17% aquest any.
Enguany, un total de 1.331 alumnes han pogut patinar en grup els dies lectius. Les promocions i abonaments més utilitzades han estat el rasca del MAB Manlleu i el de família nombrosa. El MAB Manlleu, que sempre ha apostat per aquesta activitat, aquest any ha tornat a distribuir entrades gratuïtes que tant es podien usar a la pista sintètica com a les altres activitats del parc, que s'han repartit entre la clientela dels establiments associats, i ha col·laborat aportant 6.000 euros a l'activitat. Un total de 1.376 persones han pogut gaudir gratuïtament del parc gràcies a aquesta promoció.

En total s'han bonificat el 40% de les entrades d'activitats venudes, facilitant l'accés i la conciliació familiar i laboral durant aquestes dates a les famílies del territori.

Des de l'Ajuntament de Manlleu volem agrair la comprensió dels ciutadans pel canvi de configuració del parc lúdic, fent una aposta per un parc més sostenible, i la confiança dipositada en el nou model, així com la col·laboració en l'activitat de totes les empreses que hi ha col·laborat.

Més informació al web www.badanadal.cat .

 

pista gel i balena.jpg

Imatges relacionades

  • circuits areris en actiu.jpg

Comparteix