INICI / Fem Xarxa

18/11/2020

L’OPE col·labora amb el MAB Manlleu en la posada en marxa del projecte cliccat.cat

Més de 90 associacions de comerciants crearan el primer Marketplace associatiu de Catalunya

La pandèmia del Covid-19 ha posat en evidència la necessitat del sector comercial d’incorporar nous canals. Des de l’associació de comerciants MAB Manlleu, es treballa en un projecte per fer possible la digitalització a través de la creació un Marketplace del comerç, els serveis i l’artesania de proximitat amb presència a tot Catalunya.
Aquesta plataforma facilitarà als comerços i establiments de Manlleu tant la venda als clients habituals com la captació de clients d’altres ciutats.
Cliccat.cat es basa en els valors de proximitat i sostenibilitat. La plataforma facilitarà la venda i el lliurament dels productes i disposarà d’un sistema de fidelització a partir del qual s’obtindran experiències culturals, patrimonials o lúdiques.
La implantació del projecte inclou un programa de formació de caràcter pràctic per facilitar als comerciants la incorporació de les noves tecnologies als seus negocis i l’adaptació a la nova realitat. L’OPE Manlleu col·labora amb el MAB amb la posada en marxa d’aquesta formació, que permetrà tirar endavant un projecte d’impuls comercial pel territori.

cliccat.JPG

cliccat.JPG

Comparteix