INICI / Fem Xarxa

29/11/2023

Suma’t al Grup de compra conjunta d’energia

Un grup d’empreses d’Osona i el Lluçanès que s'uneixen per estalviar costos i millorar la competitivitat

El programa Proenergia Osona permet introduir millores energètiques per a les empreses d'Osona amb una anàlisi energètica (100% subvencionat per la Diputació de Barcelona). El grup de compra és un grup d’empreses d’Osona i el Lluçanès que, amb l’acompanyament de les administracions locals, s’uneixen per comprar energia de forma conjunta amb l’objectiu d’estalviar costos i condicions contractuals i millorar la competitivitat. Actualment, el grup de compra agregada està format per 64 empreses d’Osona i el Lluçanès i, com més empreses formin part del grup de compra, millor preu es podrà aconseguir en licitacions futures.

Cada any, al mes de novembre, es du a terme el concurs per licitar la compra d’energia per tal d’escollir les comercialitzadores que durant l’any subministraran l’energia. Enguany hi han participat 37 comercialitzadores. Després d’analitzar les ofertes han obtingut la màxima puntuació: Bonpreu Esclat Energia, amb el preu fix més competitiu, i Addeinnova, amb la millor oferta de preu variable.

Moltes empreses petites, autònoms i comerços tenen contractes d’electricitat antics en què no es negocia periòdicament el preu o amb conceptes extres innecessaris. Aquests negocis, sigui per manca de temps o de coneixement especialitzat en una qüestió complexa com aquesta, prefereixen no fer canvis i això els pot suposar despeses molt elevades.

Si vols saber si la teva empresa té un preu competitiu, si has d’optimitzar la teva potència, des de Proenergia Osona t’ajudem: analitzarem les teves factures i et farem arribar les propostes més adequades.

Si vols formar-ne part, contacta amb el servei d’OPE Empresa al 93 782 71 61 o a empresa@manlleu.cat .

 

bombetes.jpg

Comparteix