INICI / Fem Xarxa

25/11/2020

Vuit persones comencen un curs de fusteria organitzat per l’OPE i l’empresa Manlleu D Fusta

El curs té una durada de 5 mesos i té com a objectiu aprendre i conèixer de primera mà l'ofici

La setmana passada va començar el curs organitzat conjuntament per l’OPE Manlleu i l’empresa Manlleu D Fusta. Vuit persones (sis nois i dues noies) faran un treball pràctic i teòric a les instal·lacions de l’empresa que els permetrà assistir a tot el procés de preparació, fabricació, muntatge i instal·lació de mobiliari.

L’alumnat assistirà sis hores setmanals a l’empresa durant dos dies a la setmana, entre els mesos de novembre i març.

Aquesta és una aposta per un projecte innovador per acostar l’oferta i la demanda mitjançant el programa de Formació adaptada als perfils professionals per a generar ocupació dins del sector.

L’objectiu d’aquesta prova pilot és que aquestes vuit persones aprenguin i coneguin de primera mà l’ofici de fuster o fustera i donar resposta a una necessitat del sector amb la formació de nous professionals.
Des de l’OPE s’ha treballat conjuntament en l’itinerari i en la selecció de persones per participar en la formació i, per part de l’empresa, també hi ha un compromís de contractació en acabar el curs.
Es tracta d’un encaix beneficiós per les tres parts: l’empresa, l’Oficina de Promoció Econòmica i les persones que hi participaran i compta amb l’aval d’una empresa especialitzada i amb anys d’experiència en el sector.

fusta 4.jpeg

fusta 4.jpeg

Imatges relacionades

  • fusta 5.jpeg
  • fusta 3.jpeg
  • fusta 2.jpeg
  • fusta1.jpeg

Comparteix