INICI / Fem Xarxa

27/9/2023

La 29a edició de Porc i Cervesa amplia la participació local

Els dies 29, 30 de setembre i 1 d'octubre el porc i la cervesa tornaran a ser protagonistes de Manlleu

Un any més, la Fira Porc i Cervesa esdevé un element clau dins l'agenda de Manlleu, amb una proposta que va més enllà del seu aparador festiu per convertir-se en un referent de la promoció econòmica de la ciutat.

La 29a edició de la fira (del 29 de setembre a l'1 d'octubre) comptarà de nou amb un conjunt de propostes gastronòmiques i culturals, amb el porc i la cervesa com a principals protagonistes.
Trobareu tota la informació de la fira al web www.porcicervesa.cat, on podreu fer la inscripció i compra d'entrada per a totes les activitats que ho requereixin.

Manlleu celebrarà aquesta 29a edició ampliant la presència d'empreses locals, ja que enguany participaran en la fira 34 empreses, entre elles algunes de restauració i cansaladers de qualitat locals, com el Mercat Municipal, Colom Vila, Can Cerilles, Il Píccolo Biondo, Beive i Fogon Patagónico, que oferiran productes per a celíacs. Aquesta oferta gastronòmica es complementarà amb la participació d'empreses gastronòmiques com el Tap Room de la Companyia Cervesera del Montseny i les postres de Noir et Blanc.

La fira compta amb 12 cerveseres artesanes d'arreu del territori, que també oferiran algunes cerveses per a celíacs, ampliant el ventall per a tots els públics. El tret de sortida de la fira, amb la punxada del barril divendres tarda, el farà la cervesera de Manlleu KOM BEER, premiada amb la medalla d'or al Barcelona Beer Challenge.

La degustació i la venda de productes del porc, cerveses artesanes i productes de proximitat, la matança i la rostida del porc i l'elaboració d'embotits i derivats del porc tornen, un any més, a omplir la plaça Fra Bernadí. L'Aula del Gust, on es fan els tastos de cerveses i d'embotits singulars, consolida la seva ubicació als jardins de Can Puget.

A la fira d'enguany s'hi suma la participació del comerç i la restauració local: nou restaurants de la ciutat oferiran plats especials amb porc i cervesa, ampliant l'oferta gastronòmica durant el cap de setmana.

D'altra banda, el MAB Manlleu ha organitzat un concurs d'aparadors amb els MABIPORQUETS, unes figures que caldrà trobar als establiments associats i que permetran guanyar diversos vals de 60 € per gastar en els seus comerços associats. A més, 12 comerços associats del centre de la ciutat obriran portes fins a les 22 h el dissabte a la tarda.

 

imatge comerç porqui.jpg

 

 

PorcCervesa_cartell2023.jpg

Imatges relacionades

  • imatge comerç porqui.jpg

Comparteix