INICI / Fem Xarxa

25/9/2023

La Fira alTERna’t 2023 a Manlleu es consolida com el punt de trobada de l’economia social i solidària d’Osona

La cinquena edició de la fira alTERna't va celebrar-se diumenge a l'embarcador del Ter, amb gran èxit de participació valoracions molt positives per part dels participants

La fira està organitzada per la xarxa alTERna’t per l’economia social i solidària amb la participació de l’OPE Manlleu. De les  50 iniciatives de la xarxa, 30 van participar diumenge a la cinquena edició de l’alTERna’t amb estands on  van oferir venda i tast de productes, tallers familiars i activitats de tota mena que van aplegar més de 500 persones durant tot el matí.

La fira va comptar també amb altres propostes que van acabar de complementar una programació informativa, reivindicativa, lúdica i apta per a tots els públics.

Un èxit de participació i també d’organització, ja que totes les iniciatives van valorar molt positivament el format, l’afluència de públic i l’organització.

En el context de la fira van programar-se una matinal sobre comunitats energètiques i una altra sobre la gestió de menjadors escolars. Totes dues van tenir una gran participació i es consolida la seva celebració al voltant de l’alTERna’t.

David Bosch, regidor de Transformació Econòmica i Estratègia de Ciutat de l'Ajuntament de Manlleu va ser l'encarregat d'inaugurar la jornada, donant importància a aquest model d’economia, apuntant la consolidació de la fira i manifestant la voluntat política de donar-li continuïtat. L’ajuntament treballa des del 2015 per l’Economia Social i Solidària i el 2018 va aprovar per unanimitat al ple el Marc d’Acció de l’Economia Social i solidària. A més, forma part activa de la Xarxa de municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS). Una xarxa que compta amb 50 ajuntaments que des de l’àmbit municipal afavoreix polítiques públiques compartides en aquest àmbit. El consistori forma part també de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya,

Trobareu més informació al web www.manlleu.cat/ess.

 

Foto alterna't.jpg

Imatges relacionades

  • IMG-20230925-WA0011.jpg
  • IMG-20230925-WA0023.jpg
  • IMG-20230925-WA0019.jpg
  • IMG-20230925-WA0013.jpg
  • IMG-20230925-WA0002.jpg

Comparteix