INICI / Fem Xarxa

24/11/2020

Quarta sessió d'empresa 4.0

La nova sessió torna a incidir en la fabricació additiva. Es farà en format virtual a través de la plataforma Zoom el dijous 26 de novembre a les 18 h

El dijous 26 de novembre, a les 18 h, tindrà lloc la quarta sessió del cicle de tallers per impulsar la tecnologia 4.0 que organitza l’OPE Manlleu i l’Ajuntament de Manlleu i l’Associació Manlleu Quatre. Aquesta nova trobada es torna a centrar en les possibilitats que ofereix la impressió 3D: Impressió 3D: La fabricació additiva com una eina de treball més

La sessió està pensada per oferir una visió de les diferents tecnologies de fabricació additiva i de les seves aplicacions reals que a dia d’avui són factibles. Quan es parla de la impressió 3D es tendeix a parlar dels beneficis que tindrem en el futur emprant aquestes eines per a la producció. Però, mentre mirem cap al futur i esperem que arribi, ens estem perdent el present i l'oportunitat que a dia d’avui presenten aquestes tecnologies i que poden causar un impacte directe molt gran tant en el nostre benefici com en el nostre flux de treball.

Objectiu
Conèixer les tecnologies actuals, com emprar-les en el nostre dia a dia i com valorar l'impacte, el cost d’oportunitat i el seu benefici.

Ponent
Alberto Morillo, enginyer d’aplicacions en fabricació additiva – Presales engineer 3DZ

 

L’activitat és gratuïta i es farà en línia, a través de la plataforma Zoom.

A l'apartat de Formació 4.0 del web de l'OPE hi trobareu més informació, l'enllaç per fer la inscripció i també els vídeos enregistrats de les anteriors sessions:

>  www.manlleu.cat/ope/formacio-4-0

4.0 h.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix