INICI / Fem Xarxa

12/7/2023

Primer concurs 'Descobrim els polígons'

Per què no DESCOBRIM ELS POLÍGONS de Catalunya i d’arreu del món aquest estiu? Segur que trobarem edificis i racons singulars que mai havíem detectat.

La Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) han organitzat el I concurs "Descobrim els Polígons" perquè creuen que impulsant la millora i transformació d’aquests espais s'incideix directament en el seu teixit empresarial i, per tant, en les persones que hi treballen, però hem de tornar-los a mirar amb uns altres ulls. 

L'objectiu del concurs és plasmar a través de les fotografies que envieu la vostra mirada dels polígons, uns espais dels quals sovint n’obviem la seva existència i que val la pena descobrir. Uns espais on treballa la nostra família, les nostres amistats, els nostres veïns i veïnes, la nostra gent. De segur que trobarem edificis i racons singulars que mai havíem detectat.

Cada participant podrà presentar un màxim de 10 fotografies, que optaran a qualsevol dels premis de la seva categoria, hi ha 4 categories: Arquitectura, Humanització, Patrimoni i Sostenibilitat. Cada fotografia presentada s’haurà d’enviar en format JPEG o TIFF i no podrà superar els 10MB. Les fotografies s’hauran d’enviar amb el NOM DEL MUNICIPI del polígon (sigui de Catalunya o de qualsevol altre territori) a l’adreça de correu electrònic descobrimelspoligons@gmail.com especificant dins el correu nom, cognoms i telèfon de contacte de la persona que es presenta al concurs i que opta a un dels premis. (Veure les bases del concurs)

El termini per presentar les obres és del 10 de juliol al 8 de setembre de 2023. No s’admetran obres presentades amb posterioritat a aquesta data.

Si la vostra fotografia és escollida com a la millor dins la seva categoria pel jurat guanyareu un d’aquests premis:

 

Premis.JPG

Els premis del concurs s'entregaran durant el II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya  que tindrà lloc el dia 14 de setembre a La Llotja de Mar (Pg. d’Isabel II, 1 - 08003 Barcelona)

Des de l'OPE us animem a què participeu en el concurs i ens feu arribar també les fotografies que presenteu al correu electrònic empresa@manlleu.cat 

Concurs_poligons.png

Documentació adjunta

Comparteix