INICI / Fem Xarxa

7/7/2023

II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya

La Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i la Cambra de Comerç de Barcelona organitzen la 2a edició del Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya que se celebrarà el 14 de setembre.

L’intercanvi de coneixement i la generació de debat són claus per fer front als grans reptes de les nostres àrees empresarials amb una mirada decidida envers l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. La transició energètica, la descarbonització, la digitalització i la innovació, però també la humanització i la col·laboració interempresarial constitueixen un escenari polièdric en el qual tots els agents implicats, públics i privats, hi hem de jugar un paper essencial.

Amb aquesta mirada i objectiu han organitzat la 2a edició d’aquest Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica en què intentaran donar resposta a tres grans qüestions:

- Com incrementem la col·laboració entre empreses com a motor de competitivitat

- Com avancem envers uns PAE veritablement sostenibles

- Com superem les barreres normatives i administratives existents en la planificació i la gestió urbanística.

Es comptarà amb la participació de grans ponents i moderadores de l’administració pública i el teixit empresarial que oferiran la seva visió sobre aquestes tres temàtiques amb debats que de ben segur ens aportaran noves idees i estratègies.

L'acte es farà el dia 14 de setembre a l'edifici de La Llotja de Mar de Barcelona, Pg. d’Isabel II, 1- Barcelona

 

Programa.JPG

FORUM POLIGONS.png

Enllaços relacionats

Comparteix