INICI / Fem Xarxa

7/7/2023

Cinquena edició de l’Exponential Day

ACCIO organitza la cinquena edició de l'Exponential Day, per parlar sobre quin impacte tindrà la intel·ligència artificial (IA) en el futur de les persones i en la sostenibilitat de les empreses.

Intel·ligència artificial: evolució, disrupció o revolució? L’Exponential Day torna en una edició centrada en l’explosió de la intel·ligència artificial i en reivindicar una mentalitat transformadora imprescindible per entendre i aprofitar el seu impacte.

Sabem que el ChatGPT només ha estat un petit tast, una versió preliminar de totes les implicacions que la intel·ligència artificial pot tenir en les empreses o en les decisions que prenem. La pregunta que ens fem és molt clara: som davant d’una simple evolució, una disrupció o d'una revolució?

El popular hacker Chema Alonso, CDO de Telefónica, parlarà de l’impacte de la IA en les persones; i, per l’altra, John Elkington, un dels impulsors globals de moviments per la sostenibilitat, analitzarà el paper que les empreses tenen per abordar els reptes actuals.

A més de conèixer les empreses més disruptives de Catalunya, aquesta jornada us permetrà viure demostracions reals en intel·ligència artificial i sortir del propi auditori: tres empreses transformadores obriran les portes de casa seva per conèixer a fons el seu model cultural.

L'Acte es farà el dia 20 de juliol de 9 h a 13,30 h a l'Auditori AXA, Av. Diagonal, 547, 08029 Barcelona

Programa.JPG

ACCIO-exponential-day5.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix