INICI / Fem Xarxa

11/11/2020

Segona sessió del cicle de formacions sobre tecnologia 4.0

L'activitat tindrà lloc el dijous 12 de novembre en format virtual a través de la plataforma Zoom


Dijous 12 de novembre, a les 18 h, tindrà lloc una nova sessió del cicle de xerrades i tallers per impulsar la tecnologia 4.0 que organitza l’Ajuntament de Manlleu i l’Associació Manlleu Quatre.

El taller Com gestiono la meva empresa de forma automàtica i digital? està adreçat a petites i mitjanes empreses, especialment del sector del comerç i dels serveis.

L’objectiu és conèixer casos d’èxit d’implementació d’ERP, sistemes de gestió digital que permet integrar tots els processos de gestió interna d’una empresa i per facilitar-ne la informació.

L’activitat és gratuïta i es farà en línia, a través de la plataforma Zoom. Comptarà amb la participació de Lídia Ausió, consultora de Vilar&Riba; i de Lluís Autet, responsables d’IT de JCM Technologies.

Aquesta és la segona formació del cicle, que va començar el dia 29 d’octubre i que va comptar amb una gran participació d’empreses del territori. Les pròximes trobades tindran lloc els dies 19 i 26 de novembre i se centraran en la Fabricació additiva.

Posteriorment, amb dates per confirmar, es faran noves sessions centrades en Eines de digitalització i CRM, Robòtica i Sensoritzció.

Trobareu més informació i l’enllaç per fer la inscripció a l'enllaç:

Formació Empresa 4.0

hed 40.jpg

Comparteix