INICI / Fem Xarxa

10/7/2023

Projectes empresarials: Symmetric Personal Trainer

Coneixem l'Espai Symmetric: entrenament personal i benestar

La Paula Gutierrez és la professional al capdavant del gimnàs Symmetric, espai que porta quasi 3 anys en funcionament i que està dedicat a l’entrenament personal, l’estètica, la tonificació i l’esport, per a grups o individual.

El local és ampli i compta amb diverses zones i serveis: des del gimnàs amb diferent material i maquinària funcional, zona d’spinning, sala de pressoteràpia, i pati exterior.

Els serveis que ofereix la Paula son els propis de la figura de l’entrenador personal, en especial atenció a l’esport i la salut. També atén a grups, des de nens a gent gran, i des de diferents perspectives i formats, en funció de les necessitats de cada persona o col·lectiu. Al seu espai hi rep tant gent que vol guanyar musculatura o fer treball de força, fins a gent amb problemes circulatoris o cardíacs.

L’espai Symmetric també disposa d’un servei avançat de pressoteràpia esportiva i de salut, que consisteix en una tecnologia de pressió sobre el cos molt innovadora i efectiva per tractar diverses afeccions corporals: circulació, cel·lulitis, recuperació muscular, prevenció de lesions, etc.

El centre Symmetric ofereix doncs un ampli ventall de solucions i activitats a tot allò relacionat amb l’esport i la salut, atenent a les necessitats específiques de cada pacient i enfocat a millorar la seva qualitat de vida.

 

Adreça: Avinguda Puigmal, 100, baixos. Manlleu

Telèfon: 666 972 900

Correu electrònic: hola@symmetricgym.info

Instagram: @symmetric_personaltraining

Horaris d'obertura: a convenir

symm2.jpg

Imatges relacionades

  • symm1.jpg
  • symm3.jpg
  • symm.jpg
  • symm4.jpg

Comparteix