INICI / Fem Xarxa

2/6/2023

Si tens un comerç o empresa a Manlleu, adhereix-te al carnet jove. La gent jove de Manlleu et vol a tu!

L’Ajuntament de Manlleu col·labora amb el Projecte Carnet Jove Municipal des de l’any 2019 per potenciar el comerç local i ajudar als joves de la població promovent el seu arrelament. Actualment estem buscant comerços que s’hi vulguin adherir.

Les empreses i autònoms que s’adhereixin al Carnet Jove mitjançant el projecte CJ Municipal s’afegiran a la cartera de col·laboradors del Carnet Jove, obtenint els mateixos beneficis que la resta de col·laboradors.

Ofereix descomptes
El Carnet Jove de Manlleu t’aporta beneficis notables i no té cap cost addicional al descompte voluntari que decideixis aplicar en els teus serveis o productes.

Imatge i visibilitat
Identifica el teu establiment amb la imatge del Carnet Jove de Manlleu i et pots beneficiar de la vinculació a una imatge amb el suport d’una campanya publicitària anual de gran repercussió adreçada als i les joves catalans a través de la televisió, la ràdio, la premsa, internet, cartelleria i publitrameses.

Responsabilitat social
Adherir-se al Carnet Jove de Manlleu significa associar la teva empresa, entitat o comerç a un programa social que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent jove.

Obsequi de benvinguda
I a més, com a benvinguda t’obsequiem amb un cap de setmana per a dues persones amb allotjament i esmorzar en qualsevol dels 21 albergs propis de la Xanascat, gestionats per l’Agència Catalana de la Joventut (xanascat.gencat.cat).

Publicitat de franc
Internet: carnetjove.cat. Al web, amb més d’1.400.000 visites anuals, els i les joves poden accedir a una cerca general per àmbit i població. També a través d’una entrada específica per al Carnet Jove de Manlleu. Aplicació mòbil del Carnet Jove: acumula més de 400.000 descàrregues, i que facilita als joves la consulta, la cerca i la utilització dels avantatges del Carnet Jove, gràcies al seu cercador i a l’eina de geolocalització per proximitat. Aquesta app també té una entrada específica per al Carnet Jove de Manlleu, on les persones joves poden accedir fàcilment a l’oferta de la població. Butlletí digital del Carnet Jove de Manlleu: adreçat a les persones titulars de la població on es va afegint informació sobre els avantatges del carnet.

 

Si com a comerç t’hi vols adherir, només cal que contacteu amb el servei d’empresa de l’OPE i t’informarem!:

comerc@manlleu.cat
93 782 71 61  |  678 057 205

 

SUMA-T’HI: ÉS MOLT FÀCIL, CAP COST I TOT DE BENEFICIS!

CJManlleu.jpg

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix